Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Určeno pro
Více... Méně
Střih
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Savost
Více... Méně
Cena
599 1549
Filtr

Dejte sbohem jednorázovým menstruačním pomůckám a objevte spolehlivé funkční prádlo na sport, které si poradí i s menstruací. Věděli jste, že právě nedostatek moderních menstruačních pomůcek je něco, co brání dívkám ve sportování? Průzkum Modibodi a značky PUMA to jasně ukázal. Mimo to jsme zjistili, že každá druhá slečna vnímá jednorázové vložk...

Dejte sbohem jednorázovým menstruačním pomůckám a objevte spolehlivé funkční prádlo na sport, které si poradí i s menstruací. Věděli jste, že právě nedostatek moderních menstruačních pomůcek je něco, co brání dívkám ve sportování? Průzkum Modibodi a značky PUMA to jasně ukázal. Mimo to jsme zjistili, že každá druhá slečna vnímá jednorázové vložky a tampony při sportu a cvičení jako nepohodlné řešení a 3 z 5 dívek se raději tělocviku či tréninku vyhnou v obavě z nějaké trapné menstruační nehody.

Proč si vybrat sportovní prádlo PUMA & Modibodi

Nepropustné prádlo PUMA & Modibodi ženám dává pocit jistoty a bezstarostnosti během menstruace, při pocení i v těhotenství. Menstruační kalhotky, menstruační kraťasy a menstruační legíny jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální ochranu a pohodlí a kompletně nahrazují jednorázové vložky a tampony. Kromě toho jsou:

  • opakovaně použitelné a udržitelné,
  • superabsorpční,
  • zápachuvzdorné,
  • antibakteriální.

Prádlo PUMA & Modibodi je vyrobené z kvalitních funkčních materiálů, jako je bambus, merino vlna, organická bavlna – a recyklovaný nylon pro udržitelnější výrobu.

Máte otázky? Odpovědi na ně určitě najdete v článku o spolupráci značky PUMA a Modibodi.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–21 z 21 položek
1–21 z 21 položek