Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Určeno pro
Více... Méně
Střih
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Savost
Více... Méně
Cena
1499 1699
Filtr

Jednodílné plavky jsou nesmrtelná klasika. Pořiďte si i jejich menstruační variantu a objevte benefity jednodílných menstruačních plavek: fungují jako samostatná pomůcka při střední a slabé menstruaci, jsou diskrétní a opravdu se v nich můžete koupat, nejsou určené jen pro opalování, ale i pro vodní radovánky a plavání. Menstruační plavky mají v...

Jednodílné plavky jsou nesmrtelná klasika. Pořiďte si i jejich menstruační variantu a objevte benefity jednodílných menstruačních plavek: fungují jako samostatná pomůcka při střední a slabé menstruaci, jsou diskrétní a opravdu se v nich můžete koupat, nejsou určené jen pro opalování, ale i pro vodní radovánky a plavání. Menstruační plavky mají v oblibě také pro ženy, které praktikují volnou menstruaci.

Koupání a menstruace

V klíně plavek je všitá speciální diskrétní savá vložka, která ven nepropustí nic, co nemá. Jen od síly vaší menstruace se odvíjí to, jak dlouho vám menstruační plavky vydrží a bude potřeba je vyměnit. Pokud jedete na dovolenou k moři, je ideální mít samozřejmě dvoje, na prostřídání. Na výběr jsou jednodílné menstruační plavky v dámských i dívčích velikostech.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–8 z 8 položek
1–8 z 8 položek