Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Určeno pro
Více... Méně
Střih
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Savost
Více... Méně
Cena
799 1899
Filtr

Menstruační plavky přinášejí svobodu, pohodlí a pocit sebejistoty. Menstruační plavky totiž fungují jako samostatná pomůcka při střední a slabší menstruaci. Jsou tak skvělým řešením pro ženy a dívky, které nemají v lásce tampon či jiné pomůcky zaváděné dovnitř. O menstruačních plavkách se říká ledacos, ale jsou opravdu určené na koupání. Krvácen...

Menstruační plavky přinášejí svobodu, pohodlí a pocit sebejistoty. Menstruační plavky totiž fungují jako samostatná pomůcka při střední a slabší menstruaci. Jsou tak skvělým řešením pro ženy a dívky, které nemají v lásce tampon či jiné pomůcky zaváděné dovnitř. O menstruačních plavkách se říká ledacos, ale jsou opravdu určené na koupání. Krvácení pohltí a "uzamknou" ve speciální savé vložce v klíně kalhotek – můžete se v nich tedy koupat, plavat a hodí se i na aktivity na pláži a u bazénu.

Dvoudílné menstruační plavky jsou velmi slušivé a nijak vás neomezí ani při opalování. Doporučujeme pořídit si dva spodní díly na prostřídání. Spodní díl menstruačních plavek můžete na dovolené podle potřeby střídat, mít tak vše pod kontrolou a být v suchu – nezapomínejte, že být dlouho v mokrých plavkách není dobré.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–22 z 22 položek
1–22 z 22 položek