Vyhledat na blogu

Sport a Modibodi

Uveřejněno: 09.05.2022
Kategorie: , O Modibodi , Život s menstruací

Sportovní prádlo a oblečení, které tě udrží v pohybu - a v suchu. Běhej, skákej, toč se a vrť bez strachu z protečení a mokrých skvrn.

Makej! Sportovní prádlo Modibodi Active tě jistí.

Dny, kdy jsi kvůli menstruaci vynechávala cvičení, jsou minulostí. Zapomeň na obavy z protečení a buď v klidu, "koláče" od potu ti v tomhle oblečení na józe taky nehrozí. Menstruace není důvod přestat se hýbat a přestat být aktivní. A už vůbec to není důvod ztrácet sebevědomí. Jedinečné nepropustné sportovní prádlo Active tě v tvých tréninkových plánech podporuje.

Jakou savost a design si vybereš?

Sportovní řada Active Modibodi možná připomíná standardní oblečení na cvičení, ale umí toho mnohem víc. Nejde jen o vytříbený design, ale o propracovanou technologii Modifier, díky které savá vrstva absorbuje vlhkost a uzamkne ji v sobě, aby tě udržela v suchu a v pohodě. Supertenká vrstva merino vlny a rychleschnoucího mikrovlákna jsou příjemné na dotyk, šetrné k pokožce a zároveň působí jako přirozená antibakteriální a zápachuvzdorná bariéra.

Díky výběru střihů a savostí si každá z nás pro svoje aktivity najde ten nejlepší kus sportovního prádla. Ať už se chceš vyhnout mapám potu na oblečení (a přiznejme si, kdo ne?), nebo potřebuješ celodenní ochranu při menstruaci, pro každou ženu se najde savost, která vyhovuje jejímu životnímu stylu i síle menstruace.

Pohodlné supertenké sportovní prádlo, v kterém se budeš cítit svěží

Jsi připravena seznámit se s nejlepšími kalhotkami? Active Brief jsou perfektní spodní kalhotky pro každodenní sportovní aktivitu - jsou připravené zvládnout pot, výtok, únik moči a slabou až střední menstruaci. Na rozdíl od zbytku řady Active jsou menstruační sportovní kalhotky Active Brief vyrobeny téměř výhradně z neuvěřitelně měkké merino vlny, jsou prodyšné a nepropustné zároveň a drží s tebou krok, bez ohledu na to, kolik si toho v posilovně naložíš. Chytrý design zaručuje pohodlí a střih sedí na bocích jako ulitý, žádné sjíždění!

Australské sportovní prádlo je o skok napřed

Vývoji našeho oblečení jsme věnovali spoustu času a úsilí a jsme hrdí na to, jak je při sportu a cvičení pohodlné. Zároveň vše jistí a zachytí, ale dává i volnost pohybu, nikde neškrtí a nedře. Slouží spolehlivě od nejlehčích dnů, kdy tě trápí jen pocení, až po dny silné menstruace, kdy se ale taky chceš hýbat. Naše kousky tě vždy udrží v suchu, svěžesti a čistotě.

Sportovní nepropustné legíny Modibodi Active jdou ještě dál. Jsou navrženy pro samostatné nošení při střední a silnější menstruaci. Pojmou tolik co 2 až 3 tampony, tedy asi 15 ml tekutiny, takže díky jejich používání nemusíš vyprodukovat zbytečný odpad v podobě použitého tamponu. Navíc hlavním materiálem, z nějž jsou legíny ušity, je recyklovaný nylon - to dělá výrobu udržitelnější.

Modibodi pro každý den a každou příležitost

V Modibodi chceme měnit svět k lepšímu. Od menstruačních kalhotek až po sportovní nepropustné prádlo - stále nám jde o to, vyrábět produkty, které budou lepší pro nás i pro životní prostředí. Otevřete svou mysl revoluci - jednorázové menstruační potřeby a plýtvání zdroji patří minulosti. S opakovaně použitelným a udržitelným nepropustným prádlem zažijete nový pocit jistoty a bezpečí. V Modibodi si vyberou náctileté slečny, nastávající maminky i ženy v nejlepším věku :-)

Sdílejte tento článek

Přidat komentář