Vyhledat na blogu

Kalhotky pro dívky

Uveřejněno: 22.05.2021
Kategorie: , O Modibodi , Život s menstruací

Modibodi Teen

Pod označením Modibodi Teen najdete menstruační kalhotky a plavky, které jsme navrhli pro dívky a mladé ženy - pro teenagerky i dvacátnice.

Princip je stále stejný - jde o absorpční nepropustné spodní prádlo či plavky. Patentovaná technologie Modifier Technology (respektive Swimwear Technology) je stejná jako u našeho dámského nepropustného prádla (respektive plavek).

Malý rozdíl je v materiálech, dámské menstruační kalhotky jsou na výběr bambusové a nylonové. Kalhotky Modibodi Teen jsou bavlněné. Jsou z prodyšné organické bavlny.

Střihy a savost kalhotek Modibodi Teen

Výběr střihů je oproti dámským kolekcím trochu užší, ale upřímně: ukažte nám teenagerku, která by chtěla "bombarďáky" s vysokým pasem. :-)

  • Hipster Bikini jsou kalhotky nižšího střihu. Jsou vykrojenější, vzadu zakrývají zhruba dvě třetiny zadečku.
  • Hipster Boyshorts jsou kalhotky šortkového střihu - s nohavičkou, pas je oproti Bikini mírně vyšší.

Kalhotky obou střihů jsou k dostání ve dvou savostech:

  • Maxi jsou kalhotky s prodlouženou vnitřní vložkou (vzadu i vpředu až k hornímu lemu) a vydrží opravdu silnou menstruaci (a taky celý den nošení). Jejich absorpční schopnost odpovídá 50 ml, to je jako 10 tamponů nebo 10 čajových lžiček.
  • Moderate-Heavy jsou určené pro středně silnou menstruaci. Absorpční síla se rovná dvěma až třem tamponům, tj. 15 ml.

Střihy plavek Modibodi Teen

Všechny plavky Modibodi, včetně Modibodi Teen, mají savostní stupeň Light-Moderate. To znamená, že jsou určené na střední až slabou menstruaci, jejich absorpční schopnost odpovídá 10 ml či - pro představu - dvěma tamponům.

Plavky Modibodi Teen můžete vybrat jako jednodílné nebo jako spodní bikinový díl, případně komplet vrchního dílu a menstruačního spodního dílu plavek.

Udržitelnost

Věděli jste, že pokud jde o výběr menstruačních pomůcek, zůstávají ženy nejčastěji věrné těm, které jim byly představeny během rané puberty? To je oblast velkého potenciálu ke změně uvažování o různých menstruačních řešeních a hlavně o přechodu k udržitelným menstruačním potřebám.

Sdílejte tento článek

Přidat komentář